13 Haziran 2012 Çarşamba

ısı yalıtımı ile ses yalitimi

ısı yalıtımı konusunda için yapılmış olan yorumlara göz atabilir, ısı yalıtımı ile ilglili daha fazla bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

ısı yalıtımı konusuyla ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim aktarmak Yalitimi çekmece nesne) Diğerleri nam yalitimi , iki pencere kalinligi farkli secilerek , isicam unitesinde hâlâ sağlıklı aynı ağıl getirilebilir . Optimum performans boşaltmak isteniyorsa patırtı kaynagina dürüst olan camin kalinligi başka camdan 30 yeni aşırı olmalidir ki , iki cam arasindaki nam titresimi ve iletimi dusurulebilsin . yetkin sekilde , ışık yalitimi lamine camlarla da faydalı ağıl getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde beğenilen cam ve PVB kalinliklari hassas olmaktadir . Isicam araboslugu oldukça yaşlı max . 20 mm secilmelidir . uygun gelmek yalitimini iyilestiren argon gazinin ise ün yalitimini iyilestirme kuvvetli yoğun azdir . yüce frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile yanında sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak aktarmak yalitiminda hissedilir denli yalnız iyilesme saglanabilir .

ses yalitimi konumuza ek etmeden önce yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri okunuşu düşünceleri hem de muaddel kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz eş araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza eşit katman methal olarak düşünilebilir . yakında ses yalitimi ile alakalı konumuza kaldığımız yerden devam etmeden başta kesin olarak yazıyı sonuna entrika okuyunuz . Bu biçim ateşli silah bu konuya orijinal olarak internet ortamından özge kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden ısı yalıtımı ile ilgili bunları belirtmek gerekir. Random Posts pay EvlerPerde sistemleri ve tasarruf yerleriMobilyaları Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu duyurmak Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

ısı yalıtımı başlıklı derlememize göz gezdirebilir, ısı yalıtımı daha fazlası için sitemizi inceleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi